Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен

Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН

Областният управител Мирослав Петров присъства на тържествения Богоявленски ритуал по благославяне на бойните знамена

Областният управител Мирослав Петров присъства на тържествения Богоявленски ритуал по благославяне на бойните знамена

Областният управител Мирослав Петров присъства на тържествения Богоявленски ритуал по благославяне на бойните знамена. По традиция ритуалът се състоя пред мавзолея „Свети Георги победоносец”. Събитието уважиха представители на местната власт от областта, командирите на трите формирования, част от ВВС и Сухопътните войски и председателите на военно-родолюбивите организации.

Плевенски свещеници отслужиха водосвет и молитва „За успех на народа”, след което осветиха бойните знамена на ВВВУ „Георги Бенковски“, Единния център за начална подготовка, Военновъздушна учебна база, Областната организация на съюза на  офицерите от запаса и резерва, Асоциацията на Сухопътните войски, Дружество „Военноинвалид” и клуб „Традиция”.

В словото си бригаден генерал Юлиян Радойски- началник на Плевенския гарнизон припомни, че българските воини не допускат нито едно българско знаме да попадне в плен, бранейки светинята със собствения си живот. „Бойните знамена са част от славната история на България. И през 2021 година бойните знамена ни мобилизират, вдъхновяват да продължим да пишем съвременната история на българската армия”, каза още бригаден генерал Юлиян Радойски.

Тържественият ритуал приключи с обща снимка пред мавзолея „Свети Георги Победоносец”

Търсене

Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Желаем да знаем

Какво смятате за новата визия на сайта ?

Вие вече сте дали своя глас по този въпрос в анкетата!
Резултати :
Харесва ми :
73 % Complete (success)
Не ми харесва :
24 % Complete (success)
Не мога да преценя :
3 % Complete (success)